Twitter beursgang nabij

Vandaag om 09:30 USA (New York) tijd zal Twitter haar aandelen aanbieden op de   New york Stock Exchange (NYSE). De Nederlandse geinteresseerden kunen vanaf 15:30 het nieuws in de gaten houden want er zullen nog wel enig minuten voorbij gaan voordat het aandeel werkelijk te koop is.

Twitter aandeel erg populair

NYSE twitter aandeelVolgens de analisten overtreft de vraag ruimschoots het aanbod en dat is ook de direct verklaring voor de prijsstijging van het aandeel nog voordat het überhaupt op de markt te verkrijgen is.  Maar liefst drie keer is de prijs naar boven bijgesteld de afgelopen dagen. De aanvankelijk prijs lag tussen de 17 en 20 Amerikaanse dollar, ging toen naar rond 25 en zal nu naar verwachting de koers van $28 overstijgen.

Wil je zelf vandaag ook direct een kans maken op dit zeer gewilde aandeel dan kun je CFD handelen via plus500. 

Het aandeel zal op de NYSE de call code “TWTR” meekrijgen en waarschijnlijk vnaaf 15:45-16:00 voor het publiek aan te schaffen zijn. Er is geen zekerheid over dit tijdstip dus houd het laatste nieuws over de aandelen twitter scherp in de gaten als je zelf interesse hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− 5 = drie

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>