Forse stijging Twitter aandeel, profiteer mee!

Koers Twitter schiet omhoog na beursgang

De koers van de aandelen van Twitter steeg direct na uitgifte naar recordhoogten. Er waren zoveel beleggers die belangstelling hadden dat pas na anderhalf uur de precieze koers kon worden vastgesteld. Die bedroeg uiteindelijk 45,10 dollar. Dat is bijna 20 dollar hoger dan de introductiekoers.Daarmee is de beursgang een stuk succesvoller dan die van Facebook.

Twitter heeft 70 miljoen aandelen uitgegeven. Dat brengt de totale opbrengst voor de social media-gigant op 1,82 miljard dollar. Dat is gigantisch veel geld, waarmee het bedrijf zeker de benodigde investeringen kan doen om nog groter en succesvoller te worden. En dat die groei er gaat komen is zeker.

Twitter heeft enorm potentieel

twitter koers 80% omhoogTwitter heeft namelijk als geen ander bedrijf een enorm groeipotentieel op de mobiele markt. Maar daarnaast heeft het met 230 miljoen actieve gebruikers ook bewezen nu al succesvol te zijn.

Elke dag worden er 500 miljoen Tweets verstuurd. Twitter is een bedrijf dat staat als een huis en is daarom ook een hele betrouwbare investering. De koers van het aandeel van dit succesvolle sociale platform zal in de toekomst alleen nog maar verder stijgen. (Profiteer nu mee en schrijf je HIER in)

Een van de weinige groeisectoren is sociale media. De sociale media bedrijven hebben het vermogen om gigantisch groot te worden. Dat maakt een investering meteen een stuk interessanter. De groei van sociale media bestaat vooral op de mobiele markt. Was het eerst nog onduidelijk of sociale media geld konden verdienen met mobiele toepassingen, nu is bewezen dat dat gaat lukken. En Twitter heeft daarvoor de beste papieren.

Het bedrijf lijkt heel goed in staat te zijn om winstgevend te opereren op de mobiele markt. Tegenwoordig haalt Twitter al 65 procent van zijn advertentie-inkomsten uit mobiele toepassingen. Daarmee doet ze het veel beter dan bijvoorbeeld Facebook en LinkedIn. En de opbrengsten op de mobiele markt worden alleen nog maar groter. Het vertrouwen van investeerders in die groei is dan ook terecht.

Als je nog een goede belegging zoekt, is Twitter op dit moment een van de beste opties. Het is niet voor niets dat zoveel beleggers meteen vol vertrouwen de aandelen hebben gekocht. Als je er snel bij bent kun je veel geld verdienen met de aandelen van Twitter. Het is echt een kans die je moet grijpen. Nu zal de koers nog verder stijgen en kun je je slag slaan. Maandag direct naar je bank of je kunt natuurlijk nu direct inschrijven bij +500

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


6 − een =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>